Laminaat en pvc

LaminaatEen laminaatvloer is de ideale uitkomst wanneer u droomt van een prachtige vloer die u zelf gemakkelijk en snel kan plaatsen. De vloer is geschikt voor zowel woonkamer, keuken als slaapkamer en zowel jong als oud beleeft er gegarandeerd jarenlang plezier aan. Laminaat is bijzonder duurzaam en slijtvast en behoeft weinig onderhoud. De laminaatvloer is geschikt voor elke beurs. Musan Parket is de officiële dealer van zeer erkende fabrikanten.

De laminaatvloeren van vroeger zijn niet meer te vergelijken met de vloeren van deze tijd. De vloeren zijn in ontelbare tinten en dessins verkrijgbaar, tegenwoordig zelfs met groef en voelbare nerfstructuur. Tegenwoordig is laminaat ook te verkrijgen in lange en brede delen. Laminaatvloeren zijn geschikt voor het hele huis, zijn slijtvast, behoeven weinig onderhoud en zijn anti-allergisch. Door het gemakkelijke clicksysteem zijn deze vloeren prima zelf te plaatsen, maar uiteraard kunnen wij dit ook voor onze rekening nemen. Laminaatvloeren kunnen probleemloos gecombineerd worden met vloerverwarming. Musan Parket is een officiële dealer van zeer erkende fabrikanten zoals: Douwes Dekker, Tree, Ambiant, Krono & Quick step.

Redelijk nieuw in ons assortiment zijn de pvc-vloeren. Ook deze zijn in verschillende houttinten te krijgen, zijn slijtvast, niet gevoelig voor vocht en voelen comfortabel aan. Daardoor zijn pvc-vloeren zelfs geschikt voor badkamer en toilet, maar uiteraard voor alle ruimtes in uw huis. Deze vloeren kunnen zwevend of vastgelijmd gelegd worden en zijn perfecte vloeren voor op vloerverwarming. Musan Parket is een officiële dealer van zeer erkende fabrikanten zoals: M Flor, Sense floors, Douwes Dekker & Viva floors.